Dom > Производ > Ортходонтиц клијешта

Kliješta za lake žice s rezačem

Detalji o proizvodu:

Opis

Ovi lagani rezači žice pružaju odličan dodatak vašim ortodontskim instrumentima, napravljenim od najfinijih materijala, tako da dobijete preciznost i brigu koja vam je potrebna. Bez obzira da li radite u profesionalnoj stomatološkoj ustanovi ili vaspitačkoj ustanovi, utvrdite da će vam ovaj ortodontski uređaj pomoći da obavite posao pravilno. Visokokvalitetna konstrukcija od nerđajućeg čelika znači da je oprema izdržljiva i ergonomski dizajnirana kako bi se osiguralo jednostavno i udobno držanje.

Održavanje linija kliješta

Upotreba: Sva kliješta treba koristiti u određeno vrijeme, naročito za ortodontske kliješta, inače se klešta mogu oštetiti.

Sterilizacija: Preporučuje se upotreba autoklaviranja umesto sterilizacije na niskim temperaturama tako da kliješta ne mogu postati dosadne.

Gap: Klešta treba očistiti odmah nakon upotrebe, inače će promeniti boju ili oksidirati. Čiste i čiste klešta traju dugo vremena

Korozija: kliješta su visoko otporne na koroziju, ali ako nisu očišćene, postaju žute i izgledaju kao zarđljivo ulje protiv rđe

Trebalo bi ga koristiti za čuvanje klešta.

Hot Tags: klešta od lake žice s rezačem, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, cjenik
Srodni proizvodi
Istraga: