Dom > Производ > Ортходонтиц Брацкет > Лингуал Брацкет

2Д Лингуал Брацкет

2Д Лингуал Брацкет
Модел број: Х2115
Кукица: БЕЗ ХООК, КУКА 3, КУКА НА 345
Материјал: Нерђајући челик 17-4
Место поријекла: Хангзхоу, Кина
ХС: 9021100000
Наручено по сету: 7-7
Detalji o proizvodu:

Назив производа: 2Д лингуал брацкет

Модел број: Х2115

Кукица: БЕЗ ХООК, КУКА 3, КУКА НА 345

Материјал: Нерђајући челик 17-4
Место поријекла: Хангзхоу, Кина
ХС: 9021100000
Наручено по сету: 7-7


Опис:

Иза зуба (језиком и палатом) налазе се језичке оштрице, а не предње, и стога нуде велику козметичку алтернативу онима који желе да се зуби исправљају, а да се не приказују носачи.

Процес за лингуал брацес подразумева снимање зуба, који се затим шаље у зубну лабораторију и користи се за креирање прилагођених заграда. Процес траје око шест недеља и, када је потпун, дозвољава ортодонту да користи одређени поступак за цементирање носача на задње површине зуба.

Као и традиционалне заштитне фолије, овај производ функционише примјеном благог и континуираног притиска на зубе, како би им помогао да полако пребацују у исправан положај. Лечење може потрајати од 18 до 36 месеци, у зависности од тежине пренатрпаности пацијента зуба или њиховог уједа

Лингуал брацес такође може иритирати језик и може изазвати да постане нежна. Коришћење воска у односу на доње зубе да покрије заштитнике може помоћи у ублажавању ове болести. Неки људи јасно говоре и оштро говорећи док носе лингалне кочнице. Са довољно праксе, носиоци се навикну на осећај заклонења на леђима зуба, а прича се нормално говори.

имаге002.јпг

细节图1.jpg包装图1.jpg


Hot Tags: 2Д језичка конзола, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, котација, ценовник
Srodni proizvodi
Istraga: