Dom > Производ > Ортходонтиц Брацкет > Естетски носачи

Aesthetic Brass Ceramic Bracket

Aesthetic Brass Ceramic Bracket
Sistem: ROTH / MBT
Slot: 0.022 / 0.018
Kuka: 345WH
Mesto porijekla: Hangzhou, Kina
HS: 9021100000
Naručeno po setu: 5-5
Detalji o proizvodu:

Opis

Keramičke konzole su idealna kombinacija kvaliteta, estetike i performansi. Ova konzola su izrađena od poliuretana od medicinskog kvaliteta. Inovativni precizni dizajn obezbeđuje savršeno mehaničko povezivanje, a bura omogućuje i lako debondiranje. Performanse, izgled i uštede su ugrađeni u držač, samo kao što su obrtni momenti i uglovi. Sintezne zagrade su jake i dovoljno fleksibilne da izdrže torquing.

Parametar

Naziv proizvoda: Estetska mrežasta baza Keramička konzola

Sistem: ROTH / MBT

Slot: 0.022 / 0.018

Kuka: 345WH
Mesto porijekla: Hangzhou, Kina
HS: 9021100000
Naručeno po setu: 5-5

Funkcija

1. Napredni brakcijski karceti. Ovaj keramički štand sadrži polirane dragulje, polikristalnu estetsku keramiku, naprednu tehnologiju poliranja i glatku površinu. Kao tradicionalni estetski štand, uspješno je na tržištu, sa lijepim i ugodnim osjećajima.

2. Visoka preciznost. Keramički nosač ima savršeni dizajn krivine kako bi potrošačima pružio ugodniji habanje. Zaobljeni rubovi, nisko trenje. Svaki kristal je poliran i zatim termički poliran do vrlo glatkog, vrlo čistog i čvrstog okvira.

3. Jaka adhezija. Nova baza mreže obezbeđuje dobru vezu. Šarnira za precizno postavljanje nosača. Kada su vezani, naši keramički držači su skoro nevidljivi na zubima. U bilo kojoj zagradi, jačina veza i predvidljiva adhezija su od suštinskog značaja.

4.CIM - Keramičko ubrizgavanje. Izrađen je od jednog kristala i ima transparentnost od 99,99%. Zaobljeni rubovi čine pacijentu ugodnijim. Proizvedeno korišćenjem najnovije tehnologije mikro-injektiranja, lako je centrirati i jednostavno koristiti na zubima.

Slika


Hot Tags: estetska mrežasta baza keramička konzola, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, cjenik
Srodni proizvodi
Istraga: